FOTO TAPETE su zidni vizuala koje izrađujemo po vašim željama. U svoj ponudi imamo samoljepljive tapete pa nije potrebna dodatna kupovina ljepila i sredstava za postavu što pojednostavljuje i pojeftinjuje postavu (DIY).

PREDNOSTI: jednostavna postava i skidanje, prekriva neželjene mrlje i nepravilnosti, perive (idealne za dječju sobu), velik izbor uzoraka, boja, dizajna i slika.

KARAKTERISTIKE: tapete su printane na vrhunskom hp latex printeru širokog formata, vrhunske kvalitete i rezolucije 1200x1200dpi, boje su ekološki prihvatljive i bez štetnih mirisa, preklop segmenata je 0,5cm a cijeli dizajn uvećavamo za 5-7cm zbog eventualnih nepravilnosti zida.

KATEGORIJE: dječje sobe, restorani/pizzerije, wellnes/fittness, gradovi, životinje, priroda…obratite nam se bez obaveze na kupnju na mail kako bi zajednički našli idealni vizual za vaš poslovni ili privatni prostor…odaberite sliku na www.sxc.hu  www.depositphotos.com  ili  www.dreamstime.com  – moguće preinake izabranih slika (razni filteri, crno/bijelo, sepia…) ili dodavanje vašeg logotipa, afirmacijskih misli, aforizama…

MONTAŽA: tapete štampamo u širini od 70-80cm, idealna temperatura za postavu je od 15-25°C, površinu je potrebno prethodno očistiti od prašine i masnoća.